-
-
Jadłospis 10.02-14.02.2025
Poniedziałek (10.02.2025r.)
Zupa:
rosół z makaronem (woda, udko z kurczaka, makaron (mąka pszenna, semolina, może zawierać jaja), marchew, cebula, pietruszka, por, seler, sól) – 300 ml
Drugie danie:
pierogi ruskie (mąka, ziemniaki, ser...
więcej »
-
Jadłospis 17.02-21.02.2025
Poniedziałek (17.02.2025r.)
Zupa:
z fasolki szparagowej (woda, ziemniaki, marchew, fasolka szparagowa, seler, śmietana 12%, mleko, liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz) – 300 ml
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni...
więcej »
-
Jadłospis 03.03-07.03.2025
Poniedziałek (03.03.2025r.)
Zupa:
jarzynowa (woda, ziemniaki, marchew, kalafior, brokuł, seler, śmietana 12%, mleko, liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz) – 300 ml
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni naturalny...
więcej »
-
-
-
Jadłospis 24.03-28.03.2025
Poniedziałek (24.03.2025r.)
Zupa:
brokułowa (woda, ziemniaki, brokuł, śmietana 18%, mleko, marchew, pietruszka, cebula, seler, pieprz, sól) – 300 g
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni naturalny, woda, drożdże piekarskie...
więcej »
-
Jadłospis 31.03-04.04.2025
Poniedziałek (31.03.2025r.)
Zupa:
krupnik jęczmienny (woda, ziemniaki, kasza jęczmienna, marchew, pietruszka, cebula, seler, pieprz, sól) – 300 ml
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni naturalny, woda, drożdże piekarskie...
więcej »
|
|