-
Jadłospis 17.02-21.02.2025
Poniedziałek (17.02.2025r.)
Zupa:
z fasolki szparagowej (woda, ziemniaki, marchew, fasolka szparagowa, seler, śmietana 12%, mleko, liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz) – 300 ml
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni...
więcej »
-
Jadłospis 03.03-07.03.2025
Poniedziałek (03.03.2025r.)
Zupa:
jarzynowa (woda, ziemniaki, marchew, kalafior, brokuł, seler, śmietana 12%, mleko, liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz) – 300 ml
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni naturalny...
więcej »
-
-
-
Jadłospis 24.03-28.03.2025
Poniedziałek (24.03.2025r.)
Zupa:
brokułowa (woda, ziemniaki, brokuł, śmietana 18%, mleko, marchew, pietruszka, cebula, seler, pieprz, sól) – 300 g
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni naturalny, woda, drożdże piekarskie...
więcej »
-
Jadłospis 31.03-04.04.2025
Poniedziałek (31.03.2025r.)
Zupa:
krupnik jęczmienny (woda, ziemniaki, kasza jęczmienna, marchew, pietruszka, cebula, seler, pieprz, sól) – 300 ml
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni naturalny, woda, drożdże piekarskie...
więcej »
-
-
Jadłospis 22.04-25.04.2025
Wtorek (22.04.2025r.)
Zupa:
z fasolki szparagowej (woda, ziemniaki, marchew, fasolka szparagowa, seler, śmietana 12%, mleko, liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz) – 300 ml
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni...
więcej »
-
Jadłospis 28.04 – 30.04.2025r.
Poniedziałek (28.04.2025r.)
Zupa:
kalafiorowa (woda, kalafior, ziemniaki, śmietana 18%, bazylia, oregano, papryka słodka, pieprz czarny, pierz ziołowy) – 300 ml
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni naturalny, woda...
więcej »
-
Jadłospis 05.05-09.05.2025
Poniedziałek (05.05.2025r.)
Zupa:
z zielonego groszku (woda, ziemniaki, groszek zielony, włoszczyzna, śmietana 12%,mleko, sól, pieprz) –300 ml
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni naturalny, woda, drożdże piekarskie sól)
...
więcej »
-
Jadłospis 12.05-16.05.2025
Poniedziałek (12.05.2025r.)
Zupa:
barszcz biały (woda, kiełbasa wiejska, włoszczyzna –seler, śmietana 12%, mleko, cebula, , sól, pieprz, majeranek) – 300 ml
pieczywo pszenno – żytnie (mąka pszenna, zakwas żytni naturalny, woda, drożdże...
więcej »
-
|
|